Minusgrader

Nu så, minus två på termometern i morse och frost över hela världen. Jag ser fram emot vintern nu idag. Det har varit för mig så, och under en lång, lång tid, att kyla och snö gjort mig på dåligt humör och fått mig ur balans, om jag nu hade någon sådan. Jag förstår inte varför riktigt. Det är ju härligt med snö och allt som hör därtill med pulkaåkning i backen hemmavid med barnen, eld i braskaminen, goda grytor och andra härliga långkok på spisen och promenader i bra kläder, varma skor på fötterna och pälsmössa på huvudet. Och så kommer ju julen med krims och krams och gran och köttbullar och en tomte med imma på glasögonen. Vintern står i ny skrud för mig nu, som allting annat också tycks det, och jag säger ja tack! Till alla förändringar som är av godo.

Vissa saker är inte så bra dock. Jag kan inte gå in på vad här för då skulle jag få bannor, men det är den enda skuggan i mitt liv just nu och jag oroar mig och skickar goda vibrationer via universum till den som det berör och hoppas på helande och bättre liv.

För övrigt så var jag på upptäcksfärd igår och gick vilse som vanligt. Det är så varje gång och jag älskar att försvinna så där tillsammans med henne och när vi till slut hittar hem så är det bra. Det är så, och jag är glad att det är på det sättet.

En underbar morgon idag således och det märks på folket runt om mig. Deras andedräkter har en positiv vit färg liksom min har och det är friskt och krispigt i världen och visst, det finns stress och svettiga, ansträngda ansikten och galna blickar fortfarande, men bakom vansinnet finns hopp om livet och att julemannen, Gud, Jesus eller vad ni vill ska ge oss en dräglig tillvaro och en värld utan elände och sorg och ond bråd död.

Det står en man på knä här och ber om pengar. Det är ett nytt koncept som jag inte sett tidigare. Han har knäppta händer och ser ner i marken och vädjar till oss att ge honom nåd och guld. Det förefaller som om det fungerar.

Frid och ro till honom.

God morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s