Legalisera…

Jag hör hur det talas om att legalisera marijuana och att Canada redan gjort det. För mig handlar det bara om ett nytt sätt att hålla befolkningen i schack så att despoter och makthungriga kan göra som de vill. Ge folket droger. Håll dem flummiga och nöjda. Låt oss som begriper styra och ställa tänker de. Och det är vad det hela handlar om. Medicinskt bruk! ”My ass”. Som om det inte räcker med alla människor som självmedicinerar alkohol. Ska vi nu tillåtas att medicinera med gräs också? Det påstås att legalisering är ett bra sätt att få kontroll på illegal droghandel. Vilket kvalificerat skitsnack! Resultatet av en legalisering av en drog som denna som fördummar och passiviserar leder bara till att ännu fler människor blir till viljelösa får som villigt låter sig fösas från den ena fållan till den andra bara det serveras torkat gräs.

Jag kan inte låta bli att fundera över om dessa politiker som gör marijuana lagligt rökt på själva? Har de suttit tillsammans i dunkla rum och skickat en joint emellan sig och viskat ”asflummigt” någon gång? Har de med glansiga ögon vaggat fram och åter till musik oseende och döva för allt annat än det som sker just vid det tillfället? Har de vaknat dagen efter med tuggummi i hjärnan och bestämt sig för att stanna i sängen den här dagen? Antagligen, och sedan har de beslutat sig för att avstå men insett att att det här är ju ett utmärkt sätt för mig att kontrollera andra och att hålla revolutionen på mattan samtidigt som jag klättrar på popularitetsskalan. ”Vi legaliserar skiten boys and girls! Rösta på mig bara så ska ni få så mycket ”pot” som ni orkar röka så att ni kan ta det lugnt och låta mig sköta landet åt er.”

Det är fascinerande att se hur människor så lätt låter sig luras. Att de inte ser det onda uppsåtet.

Nåväl, det är inte alltför länge sedan som jag också skulle stått som ett bräkande får i en klunga av likasinnade och låtit mig matas med antidepressiva medel. Tack och lov så är det inte så längre.

”Smoke another one man!”

God morgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s