Annorlunda…

Det skiljer sig från hur det var.

Allt är på ett annat sätt. Inte bara hur jag ser på världen utan på vad jag tycker om att äta till exempel. Jag älskade kräftor förr. Var på gränsen till manisk och kunde trycka mig hur många som helst innan jag var nöjd och min omgivning häpnade. Räkor likadant, det tog liksom aldrig slut på upplevelsen, det var lika gott hela tiden och det här handlar alltså om hur det var efter att det onda försvann ur mitt liv och jag fortsätter att förändras. Det har flyttat in en hjärninredningsarkitekt i min skalle och han eller hon vet inte riktigt hur det ska sluta. Det är nya idéer varje dag känns det som och även om alla förslag är bra och fyller sin funktion så blir det en aning förvirrande. Kanske att en rakare linje vore på sin plats. Jag ska föreslå det vid nästa möte.

För övrigt så går veckorna snabbt nu och det är bra att det är så och även det är annorlunda. Det handlar inte längre om att kämpa sig igenom veckorna till en efterlängtad helg. Ja, den är visserligen längtad efter men den framstår inte längre som en kruka guld vid regnbågens slut direkt. Mer som en hammock i en lund, ett lugnt gungade fram och åter innan nästa vecka tar vid.

Det är tryggt och det är lugnet jag eftersträvar. Det är där jag vill vara. Det är lättare att hitta dit nu och det ska vara lätt tycker jag. Svårt är bara jobbigt och ansträngande för själen och min själ behöver vila. Den har haft det lite svårt. Den mår bättre nu.

God morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s