Fredag

Sista dagen i veckan och idag ska det drickas så det står härliga till. Äntligen så får du kånka hem kartongerna och det är nog bäst att ta två vita, för du vet ju aldrig. Det kan ju ta slut.

Ja håhåjaja hur det var, och hur det fortfarande är för så många.

Men skit i det nu. Jag är glad för att det fredag av andra orsaker. Vi ska se på en bra film ikväll jag och Ulrika och Ludvig och kanske om vi har tur så ärar oss Harald med att sitta med. Vi ska äta popcorn och dricka läsk och vi är bra för varandra.

Idag är vintern långt borta och fåglarna har fått spatt och tror att det är vår de dumma fjäderbollarna. De far omkring i träd och buskage och det är ingen hejd på ysterheten.

Trötta ögon idag trots fredagsglädje och varma grader och jag hade önskat för mig och min vackra fru ett par timmar till i sängen efter att barnen gått till skolan. Fastän i morgon är vi lediga tillsammans och kanske att vi stänger dörren till vårt sovrum ett tag då på morgonen så att vi får sova en stund…

Jag ska försöka att lura ut familjen på fisketur i helgen om vädret blir bra, och Haralds moppe fungerar nu igen som den ska så jag slipper meka som det var tänkt. Hans kompisar är riktiga mekarproffs och jag är lite impad faktiskt. Men en fisketur med korvgrillning och kaffe och kanelbullar vid strandkanten, vem kan säga nej till det? Ok, jag vet flera stycken. Men vi får se.

God morgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s