Sömnig…

Jag sover inte. Och jag sover jämt. Jag rör mig i en drömvärld där jag varken är vaken eller försänkt i sömn och verkligheten blir därefter. Fördröjning. Det är vad jag bäst skulle beskriva det som. Ett liv i fördröjning.

En dag så insåg jag att jag måste inse vad jag håller på med, eller dö. Jag har visserligen sagt det här förut och jag har fattat beslut som jag inte följt och jag har  urskuldat mig själv och jag grävt ner mig och rest mig upp igen och det tar tydligen för helvete aldrig slut. Ibland så känns det som om jag är klar, att jag har gått på den här slingriga vägen länge nog nu, att det räcker och blir över och jag slår huvudet i väggen och kommer hela tiden tillbaka till den här idiotiska frågan, vad är meningen med allt det här? Finns det någon mening överhuvudtaget?

Ge mig tusen droger och en miljard beundrare och en scen och låt mig ta över världen så att jag kan göra den till vad den borde vara. Det enda jag håller på med nu är att se tillbaka och gräma mig och ångra vad jag gjort och jag skulle verkligen vilja komma över det destruktiva beteendet och se framåt och sparka in alla stängda dörrar med en känga med stålskodd tå och alla ni med era små petitesser som ni tror är så viktiga, ni kan, ja ni vet vad ni kan göra.

Alla dessa måsten, vem fan är det som bestämmer över mitt liv egentligen? Ja inte är det jag det är då en sak som är säker och de här kalla vindarna som blåser när ska de mojna och när blir det dags att ta kontroll över det som sker varje dag och som jag inte har någon styrning över? Ingen har en jävla aning om hur det ska bli det är en sak som blir mer och mer tydlig för varje dag som går. Och att världens mäktigaste land har innevånare som röstar fram en idiot till sin ledare får mig osökt att tänka på den där gamla låten med UB-40 var det va? ”The lunetic´s has taken over the asylum.”

Jag är fortfarande till viss del kvar i det här tänket som säger, att om jag bara gör si eller så och säger det och det och håller käften när jag borde hålla mun så kommer allt att ordna sig. Så är det ju för helvete inte. Du ska vara ödmjuk sägs det men vad leder det till? Som jag ser det så är det enda som kommer ut av ett sådant beteende är att du blir handlingsförlamad och att du mister din integritet och till slut så kommer folk att sätta sig på dig som på en jävla toalett och du får ta en massa skit som du absolut inte vill ta.

Varför ska jag göra saker som jag inte vill göra för att andra säger åt mig att göra det? Och vad är det som får dig att tro att du har någonting med vad jag vill och vet att göra? Håll käften! Låt mig vara ifred! Sköt ditt du så sköter jag mitt som Micke D sa en gång och det ligger mycket i det. Det är alldeles för vanligt att människor låter sig hunsas av andra män och kvinnor bara för att det är sagt att det ska vara på det sättet. Att någon ska bestämma och andra ska lyda. ”Don´t follow leaders”, som Bob Dylan sjöng borde vara allas melodi i dag då det tydligen är kutym att dårar ska styra världen och fatta idiotiska beslut som bara gör livet till ett helvete för vanliga, normalt funtade människor och att sedan kalla det för demokratiska val och folkomröstning är ju bara ett slag i ansiktet på hederlighet och ärbarhet.

”Fucking idiots!” Skulle en man som jag skulle vilja lära känna ha sagt.

Från att ha varit en man som en gång i tiden knappt kastat någon skugga så har jag blivit någon som ingen kan ta för given och som är så in i helvete benägen att tala om för andra vad jag tycker och tänker. Jag hoppas att du blir rädd, och att du sedan kommer över den och inser att det är just rädslan som styr och att den inte är någonting att ha och att du sedan ser mig i ansiktet och ger mig svar på tal. När vi sedan vänder våra ansikten mot solen och kisar så kommer vår skuggor att kastas som en diamantprydd, svart sammetsfilt  över världen och förvandla den till något som det går att leva i istället för att den är som den är nu, en jävla soptipp för vansinnigheter och annan skit.

Kom igen nu alla därute! Följ mig och höj era knutna nävar mot skyn på det att den blir till en enda gigantisk knytnäve så slår vi etablissemanget och då framförallt D.T och V.P på käften.

Det är nog nu!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s