Hitta sin plats…

Ja det är väl det som är tricket. Att hitta sitt rum i universum där du är en oumbärlig del av det kosmiska kretsloppet, en pol i en pool av känslor där din motpol håller ordning på begreppen och leder dig i en universell styrdans på ett dansgolv utan slut. Det är få som lyckas, om någon, och de som känner sig säkra på att vara den perfekta möbeln i det perfekta rummet lider antagagligen av en svår form av självbedrägeri, eller av religiös fanatism. För hur du kan vara nöjd med var du befinner dig i den här kaotiska världen är en gåta, och om du trots allt är det så har du mycket att lära, om du vill. Men de flesta förefaller vara nöjda med att leva i den här matrixen som är istället för verkligheten, och jag säger inget om det. Ibland är den enkla vägen den enda vägen och om du inte vill må som jag så ta den för guds skull.

Jag önskar jag kunde.

Godmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s