Botten upp!

Hallå där käre vän, ta ett glas till vetja. Det är ju för guds skull semester. Luta dig tillbaka i solstolen med din halmhatt på huvudet och dina solglasögon på näsan, bli ett med den artificiella världen och låt oss arbeta tillsammans, som ett lag, mot nykterhetens förlamande grepp. Friheten finns ju i vinet och ölet och alla typer av alkohol och hur du än ser på det så kommer du inte ifrån att berusningen, bevisligen, är det du lever för. För vad skulle du ta dig till utan dina fredagsöl, lördagsvinet, ditt eftermiddagsrose’, och vad skulle det vara för semester käre vän, utan den så skönt avslappnade och, jag tvekar inte att skriva det, underbara känsla som ett riktigt bra alkoholrus ger? Se dig själv i spegeln bara, där har du beviset, ser du hur lycklig du ser ut? Dina ansiktsdrag är visserligen en aning osammanhängande men herregud! Vad gör det? Inte en rynka så långt ditt öga kan nå och har du någonsin varit vackrare och din kärlek till dina barn och din man eller hustru, har den verkligen varit starkare? Ditt hjärta svämmar över av tillgivenhet och ömma känslor och det du säger är så genomtänkt, utsökt, så att det känns som att du är direktkopplad till den kunskapsbank som finns i universum, och tänk att det bara behövdes några öl, några glas vin eller ett par tre whisky för att du skulle bli så oerhört intelligent. Och så charmig sedan, du slänger med håret och tittar under lugg och ditt skälmska leende är både sexigt och outgrundligt och att kjolen glidit upp ett par meter på dina lår gör absolut ingenting, och knäpp upp en knapp till i skjortan min gode man och visa din manliga, håriga bringa. Jesus! Du är verkligen makalöst snygg. Och ditt skratt! Så hjärtligt och otvunget och framförallt självsäkert och att du låter en aning arrogant när du pratar har absolut ingen betydelse, du din alfahanne, hur skulle du kunna hålla tillbaka det? Är du en naturlig ledare så är du, finns ingen anledning till att lägga band på det. Ta ett glas till nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s