Matknivar och gafflar…

Matknivar och gafflar, vad mer kan man begära? Ingenting om du frågar en man som jag känner och som det vilar en förbannelse över vad det gäller all elektronik i hela universum.

”Fungerar inte stereon? Vänta lite bara, jag ska bara ta den här matkniven och så ska jag, få se nu, pula in den här emellan de här två kontakterna och bända uppåt lite grann och, sådär ja nu funkar den igen.”

hämta (8)

”Har kylskåpet lagt av? Har någon en gaffel? Tack, om du lutar skåpet åt det här hållet, lite till, och lite till, sådär. Nu ska jag bara trycka in gaffeln här mellan de där två ledningarna och vrida dem ett varv motsols, eller var det medsols? Nej, jag tror att det var motsols. Okej nu håller jag gaffeln så här och du ställer upp skåpet försiktigt, och kolla, nu funkar det igen.

images (13)

”Hallå! Det funkar inte att spola på muggen och jag har just gjort det, ja du fattar, det stora liksom.”
”Vänta jag kommer, jag ska bara hämta ett par gafflar och ett par matknivar. Sådär, och fy fan vad det luktar, men du får hjälpa till lite grann med att hålla i locket, jag måste ner och fixa lite med flottören här. Ger du mig gaffeln, bra, och nu en matkniv, en till gaffel, nej vänd på den, ge mig den med spetsarna först, bra. Bra jag är nästan klar, kritiskt lägen nu, räck mig matkniven sakta, sakta, sakta, perfekt. Sådär, nu funkar det igen, och se till att spola snabbt kamrat, vad har du ätit egentligen, orm?”

hämta (9)

”Startar inte bilen? Men vad fan nu då, är det någon som har en gaffel eller matkniv? Nähä, inte det, en skruvmejsel då, helst en korsmejsel? Perfekt! Kan du hålla upp huven, ja man måste hålla den manuellt, det där djävla staget har gått av. Vänta lite bara jag ska bara ner till tändspolen här och linda av ett par varv upp på korsmejseln och sedan gäller det att hålla den vinkelrätt emot själva spolen och trycka in korset bland koppartråden, sådär ja, försök att starta nu. Ha! Jag visste det, funkar varje gång.”

hämta (10)

”Solot hörs ju för fan inte! Hjälp mig nu för helvete, hämta den där matkniven och tryck in den bakom micken och bänd hårt uppåt. Bra nu hörs det igen, nej gå inte du får stå kvar där på knä tills jag har spelat klart. Vadå köpa ny gitarr? Det fungerar ju nu, vad menar du, ny gitarr? Du måste skämta.

hämta (11)

You just weren´t made for these times man!
Men jag älskar dig ändå.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s